Díjstúdió - Magunkról

Rólunk

Az elmúlt három évtizedben a stúdióban készült díjak számos hazai és nemzetközi elismerést kaptak. A kiváló minőség és a kreatív tervezés kiemelkedő eredményeket hozott, amelyek elismerést váltottak ki a szakmai közösségen belül. A stúdió folyamatosan törekszik arra, hogy új és innovatív díjakat hozzon létre, amelyek továbbra is elismerést és elismerést szereznek.

A cég ügyvezetője Botos Péter , Ferenczy Noémi díjas üvegművész.

Botos Péter

Stúdióban készült több mint félezer különböző díj az elmúlt évtizedekben

A stúdióban az elmúlt három évtizedben több mint félezer különböző és egyedülálló díj készült. A díjak hazai és nemzetközi elismerést szereztek, és a stúdióban végzett munka kiemelkedő minőségét tükrözik.

Optikai megmunkáló gépekkel felszerelt cég

A díjstúdió nemcsak üveges gépekkel, hanem különleges minőséget biztosító optikai megmunkáló gépekkel is felszerelt. Ez lehetővé teszi a precíz és részletgazdag munkavégzést, amely elengedhetetlen a kiváló minőségű díjak létrehozásához.

Kiemelkedő minőségű díjak

A stúdióban készült díjakat kiemelkedő minőség jellemzi. A tervezők és művészek odafigyelnek a legapróbb részletekre, hogy minden díj tökéletes legyen. A stúdió elkötelezettsége a minőség és a részletgazdagság iránt garantálja, hogy minden egyes díj egyedi és különleges lesz.

Minden egyes díjunk a kézműves művészet remekműve, amely több elemből áll össze, és UV ragasztással tökéletesen rögzítjük őket. Ezen kivételes darabok a szenvedélyünk és szakértelmünk eredményei, melyekkel az Ön fontos alkalmainak méltó emlékét kívánjuk megörökíteni.

Szeretne Ön is díjat rendelni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, akár telefonon: 06 30 951 7812