Díjstúdió - díj rendelése

A DÍJ RENDELÉS FOLYAMATA:

Tudom manapság nem jellemző, hogy a megrendelő előzetesen telefonáljon és érdeklődjön a lehetőségekről, hisz ezzel elejét lehetne venni a rengeteg félreértelmezett e-mailezésnek. Rögtön lehet tisztázni az elképzelés műszaki megvalósíthatóságát. Ilyenkor rögtön kiderülhetnek a leglényegesebb elvárások, lehetőségek. Talán a legfontosabb ilyenkor, hogy a potenciális megrendelő jelzi, hogy milyen kategóriában gondolkodnak és egyáltalán mennyit fordítanának egy-egy díjra. Ez azért is fontos, mert nyomban kialakulhat egy személyes bizalmi kontaktus. Nem csak e-mailje van a kapcsolatnak, hanem személyes hangja is.
Felhívjuk figyelmüket, hogy egyes díjak védjegyoltalom alatt állnak, annak formája nem másolható

Ön elmondja az elvárásokat, várható darabszámot, és az elkészítési határidőt. Ezek után mi elkészítünk egy tervet, és a hozzákapcsolódó árajánlatot és jelezzük a javasolt szállítás módját. Ezek után Ön eldönti, hogy megfelel-e az elképzelés valamint az árajánlat. Amennyiben minden részletben megegyeztünk, akkor elindulhat a díjkészítés folyamata.

Hogyan érdemes tőlünk díjat rendelni?

Elsősorban célszerű meghatározni a díj szintbeli jellegét. (céges, cégek egymás közötti díjazása, városi, regionális, országos, nemzetközi, stb…) Erre azért van szükség, mert ez lehet a díj tervezésének kiindulópontja.
Nyilvánvaló, hogy az „Év Embere” díjat nem feltétlenül kell a részleg legjobb dolgozójának adni és fordítva. Amikor ez a szint beállításra kerül, akkor feltétlenül szükség van az alkalmazandó logóra, illetve a pontos feliratra, a betűtípusok jelzésére is. Az a legbiztosabb,ha maga a megrendelő készíti el az adott méretű helyre a látványt, mert akkor nincs félreértés, időveszteség.

Milyen anyagot és hogyan kérünk?

Mindezt vektoros PDF fekete – fehér formátumban célszerű leadni, pl. a jpeg kifejezetten rossz. Az alkalmatlan formátumok használhatóvá szerkesztése plusz időbe és plusz költségbe kerül.
A gyors megrendelői döntések lehetővé teszik, hogy a díjak időre elkészüljenek, hiszen a tervek elfogadása az a munka kisebb részét jelenti csak, mivel azokat még el is kell készíteni.
Mégegyszer jeleznénk,hogy az egyik legérzékenyebb szempont, hogy mekkora összeget kívánnak fordítani a díjak készítésére. Ez megkönnyíti a tervezést, együttgondolkodást és a végen úgyis a Önök döntik el, hogy az ajánlott díj és az ár összhangban van e.

Szeretne Ön is díjat rendelni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, akár telefonon: 06 30 951 7812