Díjstúdió árak

Árak

Mi határozza meg az árképzést?

Az első tényező, a darabszám. Nyilván egy vagy néhány darab tervezése, elkészítése fajlagosan sokkal több időt igényel,mint több tucat díj legyártása.
A további árképzési tényező a díj magassága, tömege és anyagfajtája, esetleges színek alkalmazása, valamint a forma és a gravírozás bonyolultsága. Egy díj akár lehet 10 vagy éppen 25 centi méretű is. A 10 és 25 centi között nem két és félszeres, hanem akár öt-hatszoros különbség is lehet az árban, amely függ az üvegelemek számától, felhasznált anyag mennyiségétől, a megmunkálandó felületek nagyságától, a gravírozás kiterjedésétől. Ezeket az adatokat a díj rendelésénel tisztázni lehet.

Amennyiben egy héten belül kell megoldani egy munkát ott nyilvánvaló a jelentős felár. A két-négy hét közötti határidő viszont árcsökkentő hatású.

A díjak költségei változóak lehetnek, különösen, ha egyedi vagy különleges darabról van szó. Ezért nagyon hasznos és előnyös lenne, ha előzetesen tájékoztatna minket az Ön által elképzelt keretről, hogy a legjobb megoldást tudjuk ajánlani számára.

Több azonos díj, azonos felirattal értelemszerűen kedvezményesebb árfekvésű. Ha minden díj egyedi feliratozású, az nyilván árnövelő tényező. A díszdobozra külön adunk árajánlatot.

Szeretne Ön is díjat rendelni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, akár telefonon: 06 30 951 7812